Ara feia dies que no escrivia gaire al bloc. No obstant això, aprofito per donar-vos a conèixer una petita acció de màrqueting que hem fet des de totbisbal.com. És temps que comencin a aparèixer algunes coses que hem estat treballant durant l’any.

Des d’aquest dijous està disponible a l’aparador de la botiga d’electrodomèstics de Can Cortadellas el fons d’imatges en vídeo de totbisbal.tv. La campanya s’emmarca en un apropament dels continguts que volem fer des de totbisbal.com cap a la ciutadania.

La videoteca de totbisbal recull material de producció pròpia editat des de l’any 2008 i fins a l’actualitat. A més, incorpora el fons de l’antiga Televisió de la Bisbal (TVBE), en funcionament a principis de la dècada de 1990. L’objectiu d’aquesta televisió a la carta és testimoniar la forma de ser, la idiosincràcia, dels habitants de la Bisbal i poblacions veïnes.

Les dades que manegem ens fan adonar que l’acció de recollir i editar vídeo a la web era una acció molt nova i poc habitual entre mitjans digitals locals, cinc anys enrere. Això converteix aquesta televisió a la carta en una de les pioneres a la demarcació.

La tele, al carrer